Disan BENELUX
Disan België
Venlosesteenweg 149
3680 Maaseik - (B)
Tel: +32 89 244 529
Fax: +32 89 755 110
E-mail:

Disan Nederland
Noorderlaan 8
6004HV Weert
Tel: +31 495 764067
E-mail:
 
 • Carwash Vroman te Sint eloois vijve

  Project: Car en truckwash vroman.

  Wasstraat voor wagens, wasstraat voor vrachtwagens, selfwashboxen en Disan stofzuigerplein met 14 slangen.

  Vermogen Stofzuigsysteem 33KW, compleet met intelligente PLC sturing voor het laagt mogelijke energieverbruik, cycloon voorfilter, cycloon fijnfilter met automatische filterreiniging en vacuümpompen Siemens.

 •  

 • Carwash Waterworld te Schoten

  Wasstraat voor wagens,

  Vermogen Stofzuigsysteem 33KW, vrijstaand gemonteerd, compleet met intelligente PLC sturing voor het laagt mogelijke energieverbruik, cycloon voorfilter, cycloon fijnfilter met automatische filterreiniging en vacuümpompen Siemens.

 •  

 • Conwed Plastics

  Deze producent van plastic netten die gebruikt worden in vele verschillende toepassingen had een probleem met het opruimen van kunststof snippers. Het 5.5kw stofzuigsysteem zorg hier voor een eenvoudige reiniging.


 • The pigeon farm

  In de gemeente Temse ligt de enige kwekerij van raceduiven van België. In dit 2000 m²  gebouw is het belangrijk een goede hygiëne te handhaven. Het gebruiken van gewone stofzuigers is hier zeer moeilijk door de grote hoeveelheden van fijnstof. Ook is het geluid van gewone stofzuigers een probleem. Het Disan centraalstofzuigsysteem gekoppelt aan 20 aansluitmonden is hier de oplossing voor het reinigingsprobleem.


 • Bakkerij Le bon pain

  De hoeveelheid vuil dat er in een bakkerij moet opgeruimd moet worden is groot. Van bloem tot graan, van noten tot suiker. Van gloeiend hete granen uit de overns tot deegresten. Dit alles opzuigen met traditionele stofzuigers is al snel een ergernis en in bepaalde gevallen onmogelijk. De te kleine afvalemmers en de verstopte filters en de moeilijk te hanteren stofzuigers zorgen voor groot tijdverlies. Tevens gaan gewone stofzuigers en hun toebehoren zeer snel stuk in deze moeilijke omstandigheden. Ons stofzuigsysteem opgebouwd uit RVS kan een lucht temperatuur verdragen van 300°, wat onmogelijk is met traditionele stofzuigers. Het Disan systeem is daarom een must voor ieder bakker.


 • Carwash Lommel

  Een hypermodern energiebesparend stofzuigersysteem gebouwd te Lommel. Het state-of-the-art stofzuigsysteem met 35kw vermogen staat toe om 20 wagens tegelijk te reinigen.

  Het systeem is gebouwd met een 3500 liter voorafscheider en 680 liter eindafscheider met een filteroppervlak van 8 m². Het filter wordt automatisch gereinigd door het filterreinigingsmechanisme wat een onderhoudsvrij systeem garandeerd. De 3 Siemens zijkanaal-vacuümpompen worden gestuurd door een PLC-systeem wat een maximale energiebesparing oplevert.

  Ook de aangrenzende kantoren, conciërgewoning en de Volvo werkplaatsen en toonzaal zijn van 30 aansluitmonden voorzien.


 • Carwash Jomax te Lille

  Betalend stofzuigerpark met 5 stofzuigplaatsen te Lille. Alle leidingen zijn ondergronds weggewerkt en niet zichtbaar voor de klanten.


 • Danone

  Rotselaar - Disan is gespecialiseerd in het afzuigen van vuil in woningen, maar is tevens wereldwijd bekend in speciale afzuigingen op commercieel en industrieel vlak.

  Een heel goed voorbeeld is de fabriek van Danone te Rotselaar. In deze fabrieken is enkel het beste goed genoeg. Al onze producten zijn een zeer strenge kwaliteitskeuring ondergaan voordat de offerte werd toegezegd. Uiteraard zijn wij uitermate trots dat DISAN de fabriek te Rotselaar mag reinigen!

  De mogelijk voor een service contract laat onze klanten toe te werken zonder zorgen. Het afval word verwijderd, de filters worden schoongemaakt, en de gehele installatie word maandelijks nagekeken op slijtage en mankementen. Op deze manier zal het systeem altijd perfect functioneren.

  De frequentiegeregelde turbines passen hun toerental automatisch aan naargelang het vermogen dat er op dat moment nodig is. Hierdoor word de optimale zuigkracht voor iedere zuigmond gegarandeerd, en gaat er geen dure nutteloze energie verloren. Bij 1 of 20 gebruikers, de kracht blijft hetzelfde.

  De tijdswinst, gebruiksgemak, onze hoge kwaliteit, en de 50% minder kans op arbeidsongevallen bij gebruik tussen de machines waren de factoren die doorslag gaven om te kiezen voor DISAN.

  De fabriek is opgesplitst in 2 grote stofzuigersystemen. Circa 4km leiding verbinden de - 250 aansluitmonden met de 30kw stofzuigerunit. Aangezien het hier om een voedingsbedrijf gaat zijn vele leidingen en inlaten in voedingsgeschikt RVS uitgevoerd.

 • Danone installatie overzichtInstallatie DanoneStofzuiger

 • Carwash de zuiderring te Genk

  Een hypermodern energiebesparend stofzuigersysteem gebouwd te Genk. Het state-of-the-art stofzuigsysteem met 18kw vermogen laat toe om 8 wagens tegelijk te reinigen.

  Het systeem is gebouwd met een voorafscheider en 680 liter eindafscheider met een filteroppervlak van 8 m². Het filter wordt automatisch gereinigd door het filterreinigingsmechanisme wat een onderhoudsvrij systeem garandeerd. De 2 Siemens zijkanaal-vacuümpompen worden gestuurd door een PLC-systeem wat een maximale energiebesparing oplevert.